Jdi na obsah Jdi na menu

Turnaje 2011

Bzová - 1.místo

 

snimek-565.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ve Bzové se 21.5.2011 uskutečnil 2. ročník nohejbalového turnaje a opět byl doprovázen krásným počasím. Účast nebyla tak velká jako minulý rok, turnaje se zúčastnilo 10 týmů rozdělených do dvou skupin. Ve skupině jsme tak svedli souboj s týmy Hospoda u Menclů, Los Pollitos, Bistro Filip a Omambijci B. Všechna utkání jsme vyhráli poměrem 2:0.

Ve čtvrtfinále jsme narazili na 4.tým skupiny B. Tedy tým Japäťáků. Nic jsme nepodcenili a zaslouženě jsme postoupili do semifinále, kde na nás opět narazil tým z Berouna, tedy Bistro Filip. Ani tentokrát na nás nenašli recept a tak jsme postoupili do finále.

Ve finále jsme narazili na zkušený nohejbalový tým se zajímavým názvem Hever. Stejně jako my zvítězili ve všech zápasech. A tak na sebe narazili 2 nejlepší týmy dne. Organizátoři rozhodli,že finále se odehraje na 2 vítězné sety do 15 ti bodů. V začátku prvního setu si oba týmy nenechali soupeře utéct a skóre bylo vyrovnané. Až za stavu 10:9 v náš prospěch se nám podařilo soupeři utéct o 2 body a toto vedení jsme si do konce prvního setu už udrželi. Na začátku druhého setu jsme udělali několik chyb a prohrávali jsme 1:4. Pak jsme se však zvedli a otočili jsme stav na 5:4. Další výměny byly opět vyrovnané. Za stavu 10:9 pro nás jsme soupeře zlomili. Po krásném a opstrém podání se soupeř dostal do problémů a bylo zt toho vedení 11:9. Soupeř chtěl ihned odpovědět, míč však končí po smeči v síti a vedeme už 12:9. poté jsme zápas až do konce kontrolovali a vyhráli jsme druhý set poměrem 15:11.

Konečné pořadí turnaje: 1. Vidláci                                 6. Omambijci ,,A''

                                        2. Hever                                    7. Omambijci ,,B''

                                        3. Hospoda u Menclů                8. Japaťáci

                                        4. Bistro Filip                             9. Páni Kluci

                                        5. Kokodákov                          10. Los Pollitos

                                        

                                       

                                       

                                      

 

 

 

 

 

                                                

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář