Jdi na obsah Jdi na menu

Turnaje 2010

 

 Pustověty - 3. místo

 

24072010110.jpg

 
Turnaj v Pustovětech se konal za hezkého počasí, pro nohejbal netradičně na fotbalovém hřišti, tedy na trávě. Na turnaji se sešlo několik velmi dobrých týmů. Například účastníci krajské soutěže z Nového Strašecí nebo několikanásobný vítěz Pochvalovského turnaje Rynholec. Mezi touto elitou jsme se však neztratili a v boji o 3. místo jsme dokázali zvítězit. S tímto výsledkem můžeme být spokojeni.

Bzová - 1.místo

 

31072010160.jpg

   

Turnaj ve Bzové u Žebráku se uskutečnil 31.7.2010. Hrálo se na umělé hmotě a organizátoři zajistili i vynikající počasí. Kvalita turnaje byla ve srovnání s turnajem v Pustovětech o 2 třídy níže. Turnaje se zúčastnilo 15 mužstev. V drtivé většině to byly týmy složené z místních borců. Týmy byly rozlosovány do 3 skupin a poté hrály systémem každý s každým. Do čtvrtfinále postoupilo nejlepších 8 týmů. My jsme zvládli boje ve skupině v pohodě bez ztráty bodu a do čtvrtfinále jsme postoupili z 1. místa. Ve čtvrtfinále nás čekal celek Kuchařů, které jsme porazili 2:0. V semifinále jsme narazili asi na nejtěžšího soupeře Kokodákov. Zápas jsme vyhráli také 2:0 na sety. Vrcholem turnaje bylo finále, kde jsme narazili na tým Páni kluci. Zápas skončil opět 2:0 pro Vidláky. A tak jsme turnaj zaslouženě vyhráli.  


Konečné pořadí turnaje: 1. Vidláci                          9. Tmaň

                                          2. Páni Kluci                   10. Ajťáci

                                          3. Bistro Filip                  11. Nekopnem si

                                          4. Kokodákov                 12. Vlčáci

                                          5. Hospoda u Menclů     13. Chromek Beroun

                                          6. ÚV STS                      14. Parta Hic

                                          7. Březováci                   15. Los Pollitos

                                          8. Kuchaři

 

Kroučová - 3.místo

Turnaj v Kroučové se konal za krásného letního počasí, po tom,co týden předtím byl kvůli dešti zrušen. Zúčastnilo se ho 8 týmů. Hrálo se systémem každý s každým. Poté na sebe narazili nejlepší 4 týmy v semifinále. My jsme narazili na tým Žízeň, který se skládá z domácích borců (Bohatý, Hůla, Špacír). Po dramatickém boji jsme soupeři podlehli 1:2 na sety a do finále jsme se tak nepodívali. V boji o 3. místo jsme narazili na tým Tomáše Somola, který je považován za jednoho z nejlepších blokařů v kraji. V této soutěži hraje za Nové Strašecí. Ten narazil ve druhém semifinále na nám již známý Rynholec a podlehl mu.

Boj o 3.místo byl zpočátku vyrovnaný. Postupem času jsme začali získávat více míčů na svou stranu a ve dvousetovém mači jsme zvítězili 2:0. Ve finále se potkala Žízeň a Rynholec. Zápas se zpočátku vyvijel lépe pro domací,kteří také vyhráli první set. Ve druhém setu byli blízko vítězství,ale Rynholec to nevzdal a zápas dokázal ještě otočit a vyhrát 2:1.

Na turnaji jsme tam obsadili 3.místo.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ludvor - pozvanka na turnaj

21. 8. 2012 11:27

NOHEJBAL STOCHOV

POŘÁDÁ
POSVÍCENECKÝ
TURNAJ TROJIC
V SOBOTU 29.ZÁŘÍ
OD 9.HOD NA ANTUCE
VE SPORTOVNÍM AREÁLU

STARTOVNÉ 360KČ TÝM
zápis od 8.30hod
zajištěna šatna +sprcha
občěrstvení

ludvor@seznam.cz